Biohacking

dEPĂȘIND LIMITE fĂRĂ FRICĂ tRĂIND LA LIMITĂ
IEȘIREA DIN ZONA DE CONFORT
ÎMPARTE CU NOI TIMPUL TĂU, IAR NOI ÎMPĂRȚIM CU TINE EXPERIENȚA NOASTRĂ.
ÎN VIZUINA IEPURELUI

Ce este biohacking?​


Biohacking înseamnă modificarea programelor și modului în care funcționează în mod normal corpul uman, pentru a obține rezultate mai rapide, mai eficiente. Unii ar zice că biohacking-ul e un fel de bullshit, dar în realitate este medicina altenativă reinterpretată și aplicată în conformitate cu noile informații obtinuțe din domeniul medicinei și al științei.

A prelua controlul biologiei tale.


Corpul uman este o mașinărie extrem de complexă. La prima vedere, ai zice că totul este automat, dar, dacă intri în detalii, lucrurile nu stau chiar așa.


PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRENu e pentru cei slabi de înger


Chiar dacă nu este ceva nou, azi avem la dispoziție știința modernă și scurtăturile pe care le putem folosi datorită acestei noi practici numită bio-hacking. Termenul de “hacking” provine din domeniul calculatoarelor și este o metodă de a sparge și modifica codarea inițială a programelor pentru a facilita sau modifica mult mai eficient modul în care poți folosi un program. Nota de ilicit pe care o conține acest termen nu este departe de adevăr, având în vedere că în momentul în care modifici un program (hack) o faci într-un mod inedit și care creează o scurtătură față de modul obișnuit în care un program funcționează.


PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIREA "te juca" cu biologia proprie


Bio-Hacking înseamnă eficiență și este într-un fel ilicită, deoarece, în mod normal, “natura nu face salturi”. Însă, din când în când, acest lucru este posibil, iar când se întamplă, acest lucru este facilitat de o lege a Universului numită Legea Necesității.


PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE


MY TOOLS

Suplimente avansate


O selecție de suplimente foarte avansate sunt disponibile pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele biologice.


Mai multe produse direct in magazin


Vrei să discutăm despre un proiect de coaching?

EȘTI INTERESAT SĂ COLABORĂM SAU SĂ LUCREZI CU MINE ȘI ECHIPA MEA? CONTACTEAZĂ-MĂ!

Autentificare

Ai uitat parola?