Meditatia vidului - Zero Point Meditation

Ce este Meditația Vidului – Zero Point Meditation?

Ce este meditația vidului?
Participă la o sesiune de meditație ZPM ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI REZERVĂ UN LOC

ZPM – Meditația Vidului este o formă antică de meditație care provine din tehnici vechi de peste 30.000 de ani. Acestea sunt numite tehnicile vacuității sau tehnicile vidului (Lin Kung Jing), de aici și numele Zero Point Meditation (en) – Meditația Punctului Zero, care se referă la accesarea vidului sau la energia unei “singularități” așa cum este definit acest concept în fizica cuantică.


Am redescoperit și rafinat această tehnică extrem de simplă care produce schimbări semnificative în corpul uman până la nivel de ADN.


Meditația vidului sau (ZPM – Zero Point Meditation) este o tehnică rapidă de atingere a stării de meditație, de vid mental, similară cu Mindfullness, Zen, Pranayama etc.


  • Meditația nu este o tehnică în sine, ci este o stare la care se ajunge prin anumite tehnici pregătitoare. Meditația vidului este una dintre aceste tehnici. De aceea, mă simt responsabil să precizez că tehnicile actuale de “meditație” care nu induc executanții în starea de vid mental, nu sunt tehnici de meditație; Aceste tehnici sunt doar tehnici de relaxare.
  • Meditația Vidului este atât o metodă științifică, cât și esoterică, în egală măsură. Tehnica permite practicanților posibilitatea atingerii stării de meditație în câteva secunde sau minute în funcție de fiecare. Acest lucru este posibil datorită faptului că frecventele necesare acestei tehnici sunt codate în ADN-ul uman. Tehnica îți dă posibilitatea de a-ți readuce aminte ceea ce este deja în tine din momentul nașterii. Prin intermediul facilitatorului primești și punctul de referință al stării de meditație (la nivel subtil) pentru a ști ce înseamnă într-adevăr meditația, adică “starea de vid” sau “gol mental”
  • în momentul în care starea de meditație (Zen, Meditation) este atinsă, fiecare practicant va avea un punct de referință al stării de meditație (Mindfullness). Acest punct de referință este necesar pentru a repeta experiența stării de meditație în mod individual și fără asistență din exterior.
  • Meditatia Vidului are o bază știintifică deoarece tehnologia a evoluat în ultimii ani, permițănd demonstrația empirică a fenomenului. Meditația poate fi monitorizată prin tehnologia existentă (Aparatura de monitorizare a structurii creierului: MRI, CAT/CT și aparatura de monitorizare a funcțiilor creierului PET/SPECT, EEG/MEG și fMRI ) și poate fi practicată de orice om de pe planetă chiar dacă nu înțelege complet știința din spatele acestei tehnici.
  • Meditația vidului este o metodă simplă deoarece nu ai nevoie de cunoștințe avansate de fizică cuantică și neurofiziologie pentru a întelege ce se întâmplă în creierul nostru în timpul acestei tehnici. Pentru informații și explicații detaliate referitoare la Meditația Vidului vă rugăm să mă contactați pe mail. Scepticismul și curiozitatea sunt binevenite.


Detalii și înscrieri: pe pagina dedicată pentru Meditația Vidului (ZPM), unde sunt oferite clase.

Autentificare

Ai uitat parola?