Despre mine

O părere


Gabriel Peșa

aka Bralgei Shackry


Nutriția și medicina reprezintă pentru mine pasiuni de o viață. A pornit din visul unui copil de a trăi 1000 de ani și s-a transformat într-un sistem de optimizare a vieții care să ne reamintească că fiecare dintre noi putem să obținem ceea ce ne dorim.


Sunt un bărbat de 47 ani cu un corp de 25, am puritatea unui copil de 3 ani, pasiunea unui adolescent de 14 ani și înțelepciunea unui bătrân de 120 ani.


Experiența se vede reflectată pe/în mine, acesta e până la urmă cel mai relevant aspect. „What you see is what you get”. Asta este cea mai elocventă carte de vizită pe care un nutriționist o poate prezenta: pe el însuși. În prima parte a vieții am fost autodidact în acest domeniu, chiar dacă m-am specializat și în alte domenii conexe (medicină, chimie, fizică, genetică, etc.).


Am întâlnit câțiva maeștri și am fost inițiat în mai multe sisteme de medicină tradițională care au câteva mii de ani de experiență. Știința și cunoașterea modernă mi-au confirmat majoritatea cunoștințelor care mi-au fost împărtășite, dar și ceea ce am intuit de-a lungul studiilor și experiențelor mele. În ziua de azi există multe cărți, studii și ramuri ale științei, care confirmă informații și cunoștințe ce au fost transmise și practicate de foarte multă vreme.


Abia în ultimii ani, când au apărut cursurile calificate de nutriție, am putut să atest oficial o experiență care se întinde pe aproximativ 20 de ani în domeniul nutriției și al medicinei tradiționale.

Cineva m-a întrebat într-o zi dacă nu m-am plictisit de atâția ani să repet aceleași lucruri de mii de ori. Foarte interesantă întrebarea, dar și mai interesant este răspunsul. Nu, nu m-am plictisit, și asta cred că e definiția pasiunii.

Medicina actuală, așa cum o văd eu, este o medicină completă, care merge de la partea alopată (medicina vestică) până la mecanica și fizica cuantică, medicina vibrațională și energetică precum și alte forme de terapie de frontieră. Medicina completă este o medicină tradițională care a evoluat de la plante și minerale, trecând prin alchimie, homeopatie și farmacologie, ajungând în domeniul fizicii cuantice și torsionice (energie turbionara – vortex energy(en)). În timp, ca și civilizație, am avansat și am evoluat. Personal, nu fac altceva, decât să evoluez și să țin pasul cu știința de frontieră păstrând în același timp vie zestrea antică pe care am moștenit-o de la bătrânii inițiați.


De mic mi-am descoperit abilitatea naturală de a înlătura obstacolele care îi împiedică pe oameni să se vindece. La 12 ani am început să studiez medicina tradițională indiană și chineză. La 14 ani am avut un moment de trezire citind materiale chinezești, în care ei făceau glume de noi (europenii), spunând că noi “ne săpam fântâna când ni se face sete” Atunci am înțeles importanța prevenirii bolilor și a îmbătrânirii. Un an mai târziu am devenit vegetarian și am început studiul medicinei tradiționale în lume (indiană, chineză, rusă, egipteană, mexicană, românească etc) și al nutriției.


Nutriția celulară și managementul gândurilor și al emoțiilor este cheia unei vieți de lungă durată și fără boli.


Experiența a mai bine de 20 de ani de practică îmi dă posibilitatea de împărtăși experiența mea și de a-i ghida pe oameni către ei înșiși, către răspunsurile care sunt deja în ei. Confirmarea informațiilor din mediul înconjurător și dezvoltarea unui filtru propriu reprezintă o munca grea, a fiecăruia, la care vreau să contribui prin experiența mea, tocmai în speranța că cei interesați vor putea să aibă acces la cunoaștere reală și la instrumente proprii de verificare.


Calea pe care am urmat-o este o cale cu inima, iar practica mi-a demonstrat că “A ști calea nu este același lucru cu a o urma”

35

PROJECTS

25

YEARS OF EXPERIENCE

10

SPECIALIZATIONS

1000+

CLIENTS